Sami Kilpeläisestä kiistaton Kansalaispuolueen puheenjohtaja – Väyrysen fanitapaamisen täytäntöönpano kiellettiin käräjäoikeudessa

Kansalaispuolue r.p.
TIEDOTE 27.6.2018

Sami Kilpeläisestä kiistaton Kansalaispuolueen puheenjohtaja – Väyrysen fanitapaamisen täytäntöönpano kiellettiin käräjäoikeudessa

Sami Kilpeläinen on Kansalaispuolueen puheenjohtaja sekä yksiselitteinen nimenkirjoittaja ja puolue on saattanut tämän Patentti- ja rekisterihallituksen tietoon tänään. ”Paavo Väyrysen ilmoittama nimenkirjoittajamuutos prh:hon ja hänen pyrkimyksensä esiintyä oikeudetta kansalaispuolueen puheenjohtajana on torpattu.”

Helsingin käräjäoikeus on tänään antamassaan päätöksessä katsonut, että Väyrysen masinoimassa ’fanitapaamisessa’ eli varjokokouksessa 3.3.2018 kello 11.30 alkaen, eli ”väitetyssä pidetyssä vuosikokouksessa tehdyt henkilövalinnat on saatettu riittävällä todennäköisyydellä virheellisiksi, jotta niiden täytäntöönpano voidaan kieltää”.

Päätöslauselmat, joilla Väyrysen nimeämän ’Terijoen hallituksen’ eli ’fanitapaamisen’ täytäntöönpano on kielletty, kuuluvat seuraavasti:
”Vastaajan 3.3.2018 klo 11.30 väitetysti alkaneen vuosikokouksen tekemien henkilövalintojen täytäntöönpano kielletään.
Yhdistysrekisterissä vireillä olevan Paavo Väyrysen vastaajan nimissä tekemän nimenkirjoittajien muutosilmoituksen rekisteröinti kielletään.”

-Väyrynen tehtailee tietoisesti perusteettomia ilmoituksia viranomaisille, mikä on anteeksiantamatonta ja samalla hän kuormittaa tarpeettomasti viranomaisia sekä väärinkäyttää julkisia varoja, lataa Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus.

Puheenjohtaja Sami Kilpeläinen on tyytyväinen, että puolue voi nyt keskittyä tavallisten suomalaisten asioiden hoitamiseen. Puolue aikoo järjestää kannatusjäsenilleen yleisen avoimen keskustelutilaisuuden heinäkuun puolivälissä Sotkamossa.

-Nyt on tärkeä huomata, että kaikki Väyrysen toiminta kansalaispuolueen nimissä on perusteetonta ja vailla laillista pohjaa. On surullista, että Väyrynen on toimillaan tietoisesti ja törkeästi pyrkinyt harhauttamaan tavallisia suomalaisia ja mediaa, toteaa Kilpeläinen.