You are currently viewing Mika Piiroinen lähtee eduskuntavaaleihin Kansalaispuolueesta
Mika Piiroinen ja Sami Kilpeläinen iloitsivat Värtsilässä tulevasta yhteistyöstä ja Piiroisen eduskuntavaaliehdokkuudesta.

Mika Piiroinen lähtee eduskuntavaaleihin Kansalaispuolueesta

Mika Piiroinen perusti 17.12.2018  Kansalaispuolueen valtuustoryhmän Tohmajärven kunnanvaltuustoon. Samalla Piiroinen lähtee Kansalaispuolueen ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin Savo- Karjalan vaalipiiristä. Piiroinen ilmoitti aiemmin kunnanvaltuustossa pettyneensä Keskustan politiikkaan.Sitoutumaton Piiroinen valittiin Tohmajärven kunnanvaltuustoon korkealla äänimäärällä keskustan listalta.

Piiroisen poliittinen agenda on puolueen linjaa mukaillen vahvasti maaseudun asemaa korostava.

-Minun mielestäni on mainio asia että politiikassa on vaihtoehtoja. Selkeitä näkemyksiä tarvitaan suurpuolueiden mitäänsanomattomuuden ja takinkääntölinjojen vastapainoksi. On olemassa selkeä tilaus politiikan uudistumiselle, esimerkiksi liike NYTin ja Kansalaispuolueen mallilla.

-Kansalaispuolue on mielestäni ainoa puolue joka perustaa politiikkansa alueellisen tasa-arvon säilyttämiseen Suomessa, asettuen kuitenkin selkeästi maaseudun puolelle. Puolueen politiikka perustuu siihen että kaikilla suomalaisilla on samanlaiset oikeudet ja mahdollisuudet elämiseen, elinkeinojen harjoittamiseen ja harrastamiseen koko maassa, kiteyttää Piiroinen.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen iloitsee Piiroisen ehdokkuudesta puolueen riveissä.

-Mikan arvot sopivat upeasti Kansalaispuolueeseen ja koko maasta, maakunnista, maaseudusta sekä heikoimmista huolehtiminen on puolueen ydintä. Kansalaispuolue lähtee Savo-Karjalasta vaaleihin omalla listalla, ja pian ilmoitamme seuraavat ehdokkaamme, Kilpeläinen kertoo.