You are currently viewing Kansalaispuolueelle lisää ehdokkaita Oulussa – maanteiden talvikunnossapito on paikoin laiminlyöty
Jaakko Impola Pyhäjoelta lähtee Kansalaispuolueen ehdokkaaksi Oulun vaalipiiristä. Puheenjohtaja Sami Kilpeläinen (kuvassa oik.) ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus (kuvassa vas.) iloitsevat Impolan ehdokkuudesta.

Kansalaispuolueelle lisää ehdokkaita Oulussa – maanteiden talvikunnossapito on paikoin laiminlyöty

Jaakko Impola Pyhäjoelta asettuu Kansalaispuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi Oulun vaalipiiristä. 35-vuotias Impola on koulutukseltaan insinööri.

-Suomen on saatava palautettua itsemäärämisoikeuttaan takaisin EU:lta ja vastustan Nato-jäsenyyttä. Näen tärkeänä alv-rajan noston työllisyyttä sekä yrittäjyyttä parantavana tekijänä ja pienituloisten asemaa on vahvistettava mm. verotusta keventämällä, kertoo Impola tavoitteistaan.

Kansalaispuolueen johto Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus iloitsevat Impolan lähdöstä ehdokkaaksi.

-Puolue on nyt julkistanut puolet Oulun vaalipiirin alueen ehdokkaista ja ehdokkaita on Oulun, Kainuun ja Raahen seuduilta. Listalla on tilaa vielä mm. Oulun eteläiselle alueelle ja naisehdokkaille, puheenjohtajisto kertoo.

Kansalaispuolue on huolissaan Suomen tiestön tilasta. Puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus pitävät maantieverkon kunnossapitoa usein paikoin täysin riittämättömänä.

-On käsittämätöntä, että yksittäinen kaupunki käyttää usein vuodessa yhtä paljon rahaa kaupunkien kaavateihin kuin mitä koko läänin alueella käytetään maakunnan ELY-keskuksen toimesta maanteiden ja alemman tieverkon ylläpitoon yhteensä, puheenjohtajisto jyrähtää.