You are currently viewing Kansalaispuolue rauhoittelee keskustelua Kaakkois-Suomessa
Kansalaispuolue rauhoittelee keskustelua Kaakkois-Suomessa koskien vaaliliiton peruuntumista Sinisten kanssa.

Kansalaispuolue rauhoittelee keskustelua Kaakkois-Suomessa

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen toivoo, että Kaakkois-Suomen teknisen vaaliliiton, jonka Kansalaispuolue ja siniset solmivat aamulla, ympärillä käyty keskustelu rauhoittuisi. Asia käsitellään puheenjohtajan mukaan rauhassa asianomaisten kesken.

-Toivomme että keskustelu pysyisi maltillisena. Kansalaispuolue ei puutu sen enempää sinisten prosesseihin eikä ehdokasasetantaan kuten uskomme, etteivät hekään puutu meidän vastaaviin päätöksiin, Kilpeläinen sanoi.

Kansalaispuolue on asettanut Kaakkois-Suomesta ehdolle vanhemman konstaapelin Vesa Levosen Kotkasta. Sitoutumattomana ehdolle asettuva Levonen on Kotkan kaupunginvaltuutettu, joka haastoi viime kesänä Juha Sipilän Keskustan puoluekokouksessa Sotkamossa. Lappeenrannasta ehdolle asettuu asennusmestari Timo Leskinen. 41-vuotias Leskinen valitsi Kansalaispuolueen Harkimon Liike Nyt:in sijaan. Kansalaispuolue julkistaa loput ehdokkaansa alkuvuodesta.

Ehdokkaiden ympärillä on ensimmäisten tuntien aikana ollut valtava positiivinen vastaanotto ja kaakkois-suomalaiset ovat olleet innostuneita ehdokkaista.

-Kansalaispuolue koetaan todella vahvana muutosvoimana. Ajamme tavallisen suomalaisen asiaa vastapainona vanhojen puolueiden elitismille. Puolustamme alueita ja maakuntia vaihtoehtona keskittävälle politiikalle. Kansalaispuolue ei hyväksy Venäjä-pakotteita vaan ymmärtää rajanaapurin merkityksen Suomen viennille, toteaa Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus.