You are currently viewing Kansalaispuolue julkisti ensimmäiset kolme ehdokastaan Keski-Suomessa
Kansalaispuoleen Keski-Suomen osaston puheenjohtaja Urpo Lohi, Hannele Neuvonen ja Kari Keto lähtevät EK-vaaliehdokkaaksi Keski-Suomesta.

Kansalaispuolue julkisti ensimmäiset kolme ehdokastaan Keski-Suomessa

Kansalaispuolue julkisti kolme ensimmäistä eduskuntavaaliehdosta Keski-Suomesta. Jyväskylästä ehdolle asettuu yrittäjä Kari Keto sekä rakennus-insinööri ja yrittäjä Urpo Lohi. Äänekoskelta kansanedustajanpaikkaa lähtee tavoittelemaan maanviljelijä, opiskelija Hannele Neuvonen.

-Kansalaispuolue osallistuu nyt ensimmäistä kertaa vaaleihin puolueena. Puolueen tavoitteena on tavallisten ihmisten uskon palauttaminen politiikkaan turvaamalla kohtuullinen elintaso ja elinvoima koko Suomessa työn ja yritteliäisyyden kautta, toteaa Kansalaispuolueen Keski-Suomen puheenjohtaja Urpo Lohi.

Lohi myös kertoo puolueen käyvän vaaliliittokeskusteluja Keski-Suomessa. Entisenä keskustan puoluehallituksen jäsenenä ja piirin varapuheenjohtajana Lohi sekä ex-keskusta-aktiivi Neuvonen kokevat keskustan menettäneen suomalaisten luottamuksen, koska puolue on etääntynyt arvoistaan ja ajanut keskittävää sekä eriarvoistavaa politiikkaa. Keto puolestaan on toiminut perussuomalaisten valtuutettuna.

Kansalaispuolue ajaa kansanäänestyksiä

Suomalaisen osaamisen, luonnonvarojen kestävän käytön ja monipuolisen elinkeinorakenteen pitää tähdätä koko maan elinvoimaisuuteen eikä Suomessa pidä keskittää työ- ja opiskelupaikkoja vain pääkaupunkiseudulle.

Jyväskylässä ehdokkaiden vaalityötä vauhdittamassa ollut puolueen puheenjohtajisto Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus muistuttavat, että metsävarantomme kasvaa koko ajan, joten hakattavaa riittää.

”Yltiöpäiselle suojelulle on laitettava piste”.

Kansalaispuolue on erittäin kriittinen EU:n keskittävään politiikkaan ja euroeron ohella myös EU-ero, Brexitin kaltaisesti, pitää olla tavoitteena, jos EU ei muutu.

Kansalaispuolue syyttää maan hallitusta kelvottoman huonosta maahanmuuttopolitiikasta, kun Suomi otti yli 30 000 ihmistä maahan sulkematta rajoja heti.

Kansalaispuolue haluaa valtiontalouteen säästöjä rajaamalla suomalaisen sosiaaliturvan vain suomalaisille. Puolue näkee tätä kautta saatavan varoja kotihoidontuen tuplaamiseen ja pienimpien alle 800 ja aina 1000-1400 euronkin eläkkeiden korottamiseen.